storytelling-en-fotografie.jpg

Storytelling en fotografie van Anke Helmich

Wij creëren concepten, design en fotografie voor merken en bedrijven met een ideaal.

Inspireren d.m.v mooie fotografie doen we al 20 jaar. We weten de juiste snaar te raken. Maar we vinden het nu belangrijk dat we mensen niet inspireren tot koop en consumentisme, maar willen inspireren tot juist de bewuste keuzes. Wij vertellen graag het mooie eerlijke verhaal achter het product in mooi beeld.

Storytelling en fotografie gaat over het vertellen van een persoonlijk en uniek verhaal in mooi en inspirerend beeld.

Mooie en goed gekozen inspirerende foto's vertellen zelf het verhaal. Een goed beeld zegt soms meer dan 1000 woorden. Mensen kunnen zich daardoor moeiteloos verplaatsen in de betreffende situatie. Het verhaal wordt immers verteld vanuit eigen visie. Geïnteresseerden blijven daardoor langer geboeid.

Het is bewezen dat wanneer mensen zich kunnen identificeren met een verhaal, ze dit makkelijker kunnen onthouden. De emoties die in de story verwerkt zitten zijn specifiek en persoonlijk. Het delen van een uniek verhaal schept een band en zorgt voor de juiste binding.

In deze tijd wordt het ons steeds makkelijker gemaakt om fotografie als element toe te kunnen voegen. Maar het is wel belangrijk om het juiste beeld toe te voegen. Met de juiste fotografie of combinatie van beelden kan je heel veel vertellen. Met goede fotografie bij uw story, kunt u specifieke emoties oproepen en krijgt de story vervolgens kracht. Samen met u maken we een goed verhaal in beeld dat perfect aansluit bij uw idealen en de visie van uw onderneming. Standaard plaatjes worden hierbij gemeden.

Het unieke karakter van het product en het verhaal erachter willen we benadrukken met Storytelling en fotografie . De consument mag zien en voelen waar ze voor betalen. Op deze manier komt er ook meer begrip waarom eerlijk geproduceerde producten een hogere prijs hebben.

Daarbij zijn we altijd op de hoogte van wat er speelt in de maatschappij. Persoonlijke eerlijke concepten zijn aansprekend waardoor de juiste doelgroep wordt bereikt. Wij vinden materiaal en kleurgebruik belangrijk, maar juist het unieke en de eventuele imperfectie van een product willen we laten zien. Hiermee ben je transparant en laat je de echtheid van het product zien, zonder dat het verpakt zit onder allemaal mooie, maar niet persoonlijke laagjes.

Storytelling en fotografie is ook een goede keuze als u binnen uw onderneming een uitleg wilt geven en uw medewerkers wilt betrekken bij uw ideeën.

Neem contact op