The beauty of imperfection

find unique pieces

 
 

Wie ik ben:

Consumenten inspireren is iets wat ik al 20 jaar professioneel doe…………….

Van niets iets maken doe ik al heel mijn leven’.

Heel mijn leven, zo lang ik mij kan herinneren, ben ik onbewust bezig met het hergebruiken van materialen of producten. Als kind mocht niks weggegooid worden. Als tiener was ik nooit bezig met merken, maar zocht altijd naar unieke items die juist niemand had. Ik woon in een huis met 90 % hergebruikte spullen. Een bonte verzameling van souvenirs, vondsten uit heden en verleden.

 

 

Visie:

Nooit heb ik dit bewust als strategie ingezet. Maar dat is nu veranderd. Ik kom erachter dat ik niet meer anders kan en wil.
Ik wil een verhaal vertellen, ik wil mensen wakker schudden. Ik wil iets losmaken en laten zien dat een goed geproduceerd product ook ‘mooi’ is. Dat het niet altijd nieuw hoeft te zijn. Dat producten en materialen hun waarde behouden. Dat duurdere goed geproduceerde producten een reden hebben dat ze een prijskaartje hebben. Als we het verhaal erachter kennen zijn we ook eerder bereid het ervoor te betalen.

‘Door beelden met elkaar te laten communiceren kan je heel veel vertellen in beeld. Je kan het unieke benadrukken en te laten zien hoe mooi het is en wat het verhaal erachter is.’

Ik neem mensen graag mee in de reis van het ‘omdenken’. In de reis van unieke producten, personen of plaatsen.

 

Wat ik doe:

Twintig jaar lang werk ik als stylist/ concept designer voor tijdschriften en merken. In de mode begonnen, maar al snel bleek ook hier dat ik meer bezig was met het concept erachter ipv het item zelf. Van mode reisde ik naar interieur. Een heel organische overgang. Interieurconcepten en styling voor fotografie in tijdschriften of reclame. Interieurdesign voor VT wonen op tv en particulieren en bedrijven.
Wat ik ook doe ik voel altijd de behoefte om te denken in concepten, te zoeken naar bijzondere oplossingen. Out of the box te denken en ‘iets’ in niets te zien. Of het nu gaat om een ruimte, een object of een product.

Ik houd van imperfectie in een product, maar ook in een beeld. Ik houd ervan als de ziel er in te zien en te voelen is. T mag iets vertellen.


 

De wereld van nu:

In een wereld met veel concurrentie, massaproductie, kopieergedrag en de snelheid van het internet is het juist belangrijk dat je je onderscheid. Dit kan door jouw visie in mooi beeld te vertellen.

‘Een beeld zegt vaak meer dan 100 woorden’

En dit gaat niet alleen over producten, maar ook over mensen. Mensen die dingen verzinnen, produceren, maar ook mensen die zich nog moeten ontwikkelen. Mensen die ‘creatief kunnen denken’ en uniek zijn in hoe ze denken en zijn moeten we omarmen en juist laten zien.


Mijn uitdaging:

Het lijken soms werelden die heel ver nog van elkaar staan, maar ze staan dichterbij elkaar dan je denkt. Ik zie het als mijn uitdaging om te ‘INSPIREREN’ d.m.v concepten en mooie beelden. Mee te denken met bedrijven, scholen en wijken. Te denken in oplossingen, soms niet de meest voor de handliggende oplossingen, maar juist te kijken hoe het anders kan. En dit te visualiseren, zodat de oplossingen zichtbaar worden voor een grotere doelgroep.

 
re-make.jpg

‘I LOVE THE BEAUTY OF IMPERFECTION

SEE POTENTIAL IN EVERYTHING

LOOKING FOR HONEST INGREDIENTS

BRINGING THEM TOGETHER

LOVE TO FIND UNIQUE PIECES

TALK AND INSPIRE THROUGH VISUALS

LOVE MAKING BEAUTIFUL CONCEPTS AND IMAGES