Concept & design van Anke Helmich

Wij creëren concepten, design en fotografie voor merken, bedrijven, organisaties en boeken met een ideaal. Hiernaast maken wij visuele trend-vertalingen op het gebied van kleur en materiaal. Wij kijken hierbij vooral naar duurzame en maatschappelijke ontwikkelingen.

Heb je een bijzonder pand zonder bestemming, denk je dat een duurzaam project op een school te ingewikkeld is. Heb je een mooi product en weet je niet hoe je dit goed in de markt moet zetten. Wij denken graag mee in een goed en onderscheidend concept. Een goed product of een sprekende story begint immers altijd met een pakkend concept. Een goed concept/ visie kan het verschil maken.En de visuele uitwerking hiervan is even belangrijk. Samen met u werken we ideeën uit tot een uniek en persoonlijk concept & design.

Een goeie visie/ concept is belangrijk in een maatschappij waar massaproductie nog steeds de overhand neemt. Wil je eruit springen met met product dan moet je daar voor gaan staan en dit naar buiten toe durven laten zien. Alles draait om een visie en de heldere uitstraling hiervan naar buiten.

Duurzaam Concept & Design

Bij het maken van een concept & design houden we altijd de duurzaamheid van uw product in ons achterhoofd. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol spelen in de maatschappij en dit vinden wij belangrijk om te benadrukken. We kunnen hier niet meer om heen en als je een mooi eerlijk product hebt, mag dat in het concept ook duidelijk naar voren komen. En is het belangrijk dat je dit uitdraagt. In het proces van het ontwerp denken we daar graag in mee.

Bij Anke Helmich helpen we graag met het ontwikkelen van dit concept zodat we samen kunnen werken aan een ontwerp wat mensen enthousiast maakt en prikkelt in hun emoties. Uw idealen zijn daarbij het belangrijkst. Zo krijgt het product de uitstraling die nodig is. De kracht en eigenheid van t product maken dat het verhaal zich kan onderscheiden van de massa én de concurrentie. Een goed concept & design vergroot het bereik van t product

Het is gebleken dat wanneer een goed concept & design  het verhaal vertelt in beeld, deze meer opvalt tussen de massa. Tegenwoordig is het steeds makkelijker om een product te kunnen promoten. Hierbij kan je denken aan het inzetten van online marketing via social media platformen. Wanneer deze vorm van communicatie gebruikt wordt, is het van groot belang dat het ontwerp opvallend en uniek is.  Alleen op deze manier kunt u zich onderscheiden van de concurrentie en opvallen bij de doelgroep.

Met een uniek concept & design kan op eenvoudige wijze het verschil gemaakt worden. De juiste fotografie kan hierbij helpen een visie de juiste uitstraling te geven. We hebben ruime ervaring op het gebied van styling en art direction en weten het juiste beeld op geraffineerde wijze vast te leggen. Maar we kunnen ook een concept of visie visualiseren om de communicatie te versterken.

Neem voor meer informatie over de vele mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.