duurzaam-interieur-design.jpg
 

Duurzaam interieur design van Anke Helmich

Wij houden ons bezig met ‘waardevol’ interieur design voor bedrijven, scholen, hotels en huizen. Denken mee in een zo circulair mogelijk interieur.

De interesse voor een duurzaam interieur design is er altijd geweest. We proberen zoveel mogelijk producten een nieuwe functie of plek te geven binnen een inrichting. De producten die al in een interieur aanwezig zijn, geven eigenheid en een unieke uitstraling. Bij Anke Helmich zit het hergebruiken van producten en materialen in het bloed.

Samen proberen we een uniek ontwerp te ontwikkelen aan de hand van een mix van tweedehands materialen en duurzaam gemaakte nieuwe producten. Je kan hierbij denken aan producten die het milieu zo min mogelijk belasten. We zijn al ruim twintig jaar actief op het gebied van vormgeving als styliste, conceptmaker en art director. We houden van upgraden, re-use en recyclen. Dit heeft geleid tot een ruime ervaring op het gebied van ontwerpen.

Er is tegenwoordig al te veel massaproductie. We streven er naar om samen een passend en uniek interieur te ontwerpen. Met duurzame hoogwaardige producten in combinatie met materialen die al een heel leven achter zich hebben kunnen we een uniek interieur ontwikkelen. Op het gebied van duurzaam interieur design kunnen we veel kanten op. De uitdaging om iets unieks en persoonlijks te ontwerpen gaan we graag aan.

Duurzaam interieur design

We denken graag mee over het interieur van woning, bedrijf, hotel of school. Wat kunnen we een tweede kans geven en hoe kan het ontwerp een eigen unieke sfeer uit gaan stralen. We zien het als een uitdaging om zoveel mogelijk te hergebruiken, en herinrichten. Ons motto is Re-Use, RE-cycle en RE-Design. Dit doen we uiteraard voor we gaan kijken of er nieuwe liefst duurzame producten moeten worden aangeschaft.

Samen ontwerpen we een duurzaam interieur dat precies uitstraalt wat u voor ogen heeft. Het is voor ons een uitdaging om uw hotel, organisatie of onderneming een unieke en duurzame sfeer uit te laten stralen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.